Продавам машини с марката DECA на ТОП цена от Mashini

84 лева
30.11.2022 119 ID 6007
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката DECA на ТОП цени

През 80-те години на 20-ти век в италианското село Falciano (Сан Марино) е основано предприятие за производство на заваръчно оборудване, компанията Deca. Производството и централата на Deca все още се намират във Falciano и до днес. Компанията се развива динамично и произвежда оборудване с най-високо качество, непрекъснато модернизира и усъвършенства заваръчните машини чрез внедряване на революционно ноу-хау. Много бързо Deca печели престиж не само в Италия, но и на световния пазар. Професионалистите и любителите отбелязват отличното качество на оборудването на този производител. В допълнение към заваръчното оборудване Deca започва да произвежда продукти за сервизи, автосервизи, строителни и инженерингови компании.
Deca непрекъснато следи световния пазар, така че продуктите на тази марка винаги са подходящи и търсени сред потребителя. В допълнение, високото качество на оборудването Deca се потвърждава от огромен брой сертификати за международно съответствие на качеството, включително европейски сертификат CE.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка ДЕКА и предлагаме на нашите клиенти апарати за плазмено рязане, апарати за точкови заварки, електрожени, инверторни електрожени, заряди и стартерни устройства с марка Deca с високо качество и конкуренти цени .

Изберете Mashini.bg защото ние:
 Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Deca;
 Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Deca;
 Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Deca;
 Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Deca.

Ако желаете да закупите машини с марка Deca представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви