Продавам машини с марката COMPAC HYDRAULIK на ТОП цена от СМХ

105 лева
30.11.2022 146 ID 6004
Описание:
СМХ BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката COMPAC HYDRAULIK на ТОП цени

Compac е основана през 1946 г. от четирима ентусиазирани датчани. Тяхната концепция беше да създадат перфектни хидравлични крикове. След 67 години бизнес концепцията остава същата и компанията е горда да продължи усилията си да надгражда върху репутацията на съвършенство, изградена през годините. Хидравличните компоненти на Compac се произвеждат вътрешно с висококачествени материали. Важни суровини като специални хидравлични цилиндри, уплътнения, клапанни блокове и др. се закупуват само от висококачествени доставчици на суровини. Не се допуска компромис с качеството на важните материали, използвани в хидравличните системи на Compac. Всеки служител на компанията е напълно ангажиран в техническия процес и чувства своята отговорност към клиента, така че качеството на произведеното оборудване винаги да остава най-добро.

Смх.Бг сме официален дилър на търговската марка COMPAC HYDRAULIK и предлагаме на нашите клиенти кранове за двигатели, крикове, подемници, скоби и преси за лагери с марка COMPAC HYDRAULIK с високо качество и конкуренти цени .

Изберете смх.bg защото ние:
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Compac Hydraulik ;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Compac Hydraulik .
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Compac Hydraulik;
• Всички продукти Compac Hydraulik са гарантирани от 12 до 24 месеца, в зависимост от модела на закупеното оборудване.

Ако желаете да закупите машини с марка COMPAC HYDRAULIK представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „Смх.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви