Продавам машини с марката DEL на ТОП цена от Mashini

239 лева
30.11.2022 62 ID 5998
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката DEL на ТОП цени

Фирма АИГ-Заваряване е основана през 2002 година. Предметът на дейност е фокусиран върху всички аспекти, свързани с електродъговото и газо-кислородно заваряване и рязане на метали. Това включва производство и сервиз на заваръчни апарати с търговската марка DEL, внос и дистрибуция на заваръчни материали, аксесоари и лични предпазни средства. Партньори са на водещи световни производители на заваръчно оборудване и заваръчни материали, като ESAB AB Швеция, ABICOR BINZEL Германия, TRAFIMET Италия, OXYTURBO Италия, WELDAS САЩ и други. Производствената база на ДЕЛ, магазин и сервиз се намират в гр. София.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка DEL и предлагаме на нашите клиенти апарати за плазмено рязане, аргонови апарати, инверторни електрожени, телоподаващи апарати и теплоподаващи апарати MIG/MAG с марка DEL с високо качество и конкуренти цени .

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка DEL;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка DEL;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка DEL;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка DEL.

Ако желаете да закупите машини с марка DEL представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

МАШИНИ БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви