Продавам машини с марката CROWN на ТОП цена от Mashini

65 лева
30.11.2022 69 ID 5996
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката CROWN на ТОП цени

CROWN е китайска марка електроинструменти и аксесоари. Китайският производител на инструменти Crown навлиза на пазара през 1983 г. По време на съществуването на компанията беше възможно не само да стане един от лидерите в производството на електрически инструменти, но и да спечели популярността на потребителите. CROWN е част от групата компании MERIT LINK , известна също с марката си DWT инструменти . Гамата CROWN включва:
 електрически инструменти
 пневматични инструменти
 инструменти и други свързани продукти

Високото качество на стоките се гарантира от строг вътрешен контрол на всички етапи: от подготовката на материалите до освобождаването на готовите продукти. Всички продукти отговарят на международните стандарти за качество. Производителят потвърждава, че инструментите могат да се използват в ежедневието и в професионалната сфера.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка CROWN и предлагаме на нашите клиенти режещи машини, ударни бормашини, пистолети за горещ въздух, перфоратори, машини за полиране, лазерни ролетки, винтовери и много други продукти с марка CROWN с високо качество и конкуренти цени .

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка CROWN;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка CROWN;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка CROWN.

Ако желаете да закупите машини с марка CROWN представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.
В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви