Продавам машини с марката Concepta на ТОП цена от Mashini

2650 лева
30.11.2022 129 ID 5994
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката Concepta на ТОП цени

Компания Concepta е създадена от Хари Прескот през 1978 г. в малка работилница, разположена в провинциалния град Саут Бар, Масачузетс. Той е бил активен във водоснабдителния бизнес, започвайки от много ранна възраст, следвайки стъпките на баща си Хари Р. Прескот, който основава компанията за водоснабдяване H.R. Prescott & Sons в Уест Болистън, Масачузетс през 1914 г. Евърет чувства, че на индустрията липсват качествени ръчни инструменти. Той започна, като направи подобрения в дизайна на съществуващите инструменти на Концепта, така че да бъдат по-безопасни и лесни за използване.
Днес, Conceptа все още се проектират и изграждат от хора с десетилетия опит в различни области на полезността. Всички техни продукти са изпитани във времето и на място и ще издържат на най-трудните задачи. Концепта няма да продадат инструмент или специален продукт, докато не са сигурни, че ще работи над очакванията на клиентите.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка Concepta и предлагаме на нашите клиенти техника за обработка на бетон с марка Concepta с високо качество и конкуренти цени .

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Concepta;
• Поддържаме постоянни наличности от продукти с марка Concepta;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Concepta.

Ако желаете да закупите машини с марка Concepta представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

МАШИНИ БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви