Продавам машини с марката BIEMMEDUE на ТОП цена от СМХ

321 лев
30.11.2022 136 ID 5981
Описание:
СМХ BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката BIEMMEDUE на ТОП цени

Централният офис на Biemmedue се намира в град Кераско в региона Пиемонт (северозападна Италия) при портите Langhe и Roero близо до Торино, Кунео и Милано. Върху производствена площ с офиси и складове от 25 000 м², се извършва проектиране и изграждане на въздухонагреватели Arcotherm и Oklima, влагоуловители Arcodry. Приложени са съвременни технологии за лазерно рязане, автоматизирано щамповане, роботизирано заваряване и епоксидно прахово боядисване. За производството на оборудване са инсталирани модерни автоматизирани поточни линии. Разработката и производството на миячни машини с високо налягане и акумулаторни метачни машини се извършва във фабрика в Портогуаро, близо до Венеция, а професионални, промишлени прахосмукачки и еднодискови машини за подово почистване във фабрика в Кодоньо, в района на Лоди. Извършва се строг контрол на качеството, за да се потвърди съответствието с международните стандарти за производство и безопасност. Това ни позволява да се твърди, че всички продукти BIEMMEDUE са перфектни във всички аспекти.

Смх.Бг сме официален дилър на търговската марка BIEMMEDUE и предлагаме на нашите клиенти газови калорифери и отоплители, дизелови калорифери и отоплители и електрически калорифери и отоплители с марка BIEMMEDUE с високо качество и конкуренти цени .

Изберете смх.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка BIEMMEDUE;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка BIEMMEDUE;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка BIEMMEDUE.

Ако желаете да закупите машини с марка BIEMMEDUE представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „Смх.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви