Продавам машини с марката Champion Power Equipment на ТОП цена от Mashini

842 лева
30.11.2022 118 ID 5980
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката Champion Power Equipment на ТОП цени

Champion Power Equipment е лидер на пазара на оборудване за производство на електроенергия. Champion има дългогодишен опит в предоставянето на надеждни и издръжливи захранващи продукти, проектирани и проектирани в САЩ за северноамериканския и световния пазар. За дома, на работа или забавление, продуктите на Champion са стандартът за отлична производителност. От 2003 г. Champion Power Equipment си спечели репутация за проектиране и производство на най-доброто енергийно оборудване на пазара. От нашия първоначален щаб в Калифорния, Champion разшири обхвата си в Северна Америка, за да включи съоръжения в Джаксън Тенеси, Милуоки Уисконсин и Торонто Канада. Днес продуктовата линия на Champion се разшири, за да включва преносими генератори, домашни резервни генератори, инверторни генератори, двигатели, лебедки и цепачки за дървени трупи.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка Champion Power Equipment и предлагаме на нашите клиенти бензинови монофазни генератори, бензинови трифазни генератори, водоструйки, пароструйки, дизелови монофази генератори, дизелови трифазни генератори и инверторни генератори за ток с марка Champion Power Equipment с високо качество и конкуренти цени .

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Champion Power Equipment.

Ако желаете да закупите машини с марка Champion Power Equipment представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви