Продавам машини с марката CAT на ТОП цена от Mashini

59 лева
30.11.2022 102 ID 5978
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката CAT на ТОП цени

Caterpillar е един от водещите световни производители на специализирано оборудване за минната, строителната, транспортната и други индустрии. Марката Cat® включва и широка гама от други продукти. Корпорацията включва над 480 подразделения, които са разположени в 50 различни държави на всички континенти, с изключение на Антарктида. Седалището на компанията се намира в САЩ. Предшественикът на Caterpillar е Stockton Wheel Company, основана от братята Холт през 1883 г. в Калифорния. Фирмата е специализирана в производството на селскостопанска техника. Именно тази компания започва да произвежда зърнокомбайни през 1886 г. И през 1904 г. компанията разработва и пуска на пазара първия си печеливш гъсеничен трактор. В момента Caterpillar продължава да попълва своите производствени бази, да подобрява гамата от оборудване, да разширява мрежата от официални дилъри, което му позволява да остане един от лидерите в производството на специално оборудване в света.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка CAT и предлагаме на нашите клиенти акумулаторни батерии, зарядни устройства, акумулаторни бормашини, винтоверти, гайковерти, електрически бормашини, къртачи, машини за полиране, перфоратори, пистолети за горещ въздух, режещи машини, фрезоващи машини и шлайфащи машини с марка CAT с високо качество и конкуренти цени .

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка CAT;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка CAT;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка CAT;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка CAT.

Ако желаете да закупите машини с марка CAT представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви