Продавам машини с марката CASALS на ТОП цена от Mashini

62 лева
30.11.2022 138 ID 5976
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката CASALS на ТОП цени

Фирма Casals (Испания) е основана през 1881 г. в град Рипол, който се намира в провинция Жирона, Испания. Неин основател е Франсеск Казалс. За повече от 100 години съществуване Casals заслужено се утвърди като производител на висококачествени, издръжливи и мощни електроинструменти, чието отличително качество е високата надеждност при работа. Casals е марка за електрически инструменти и градинска техника. Марката Casals си е спечелила заслужена репутация на производител на надеждни електрически инструменти. Екипът от специалисти на Casals непрекъснато разработва все по-добри хоби и професионални инструменти и градински аксесоари. Инструментите Casals се произвеждат в най-съвременни, модернизирани производствени центрове. В момента марката Casals се предлага в почти всички страни по света.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка CASALS и предлагаме на нашите клиенти аксесоари за пробивни машини, аксесоари за режещи машини, акумулаторни бормашини, бъркалки за строителни смеси, електрически винтоверти, мултифункционални машини, перфоратори, пистолети за боядисване, режещи машини и шлайфащи машини с марка CASALS с високо качество и конкуренти цени .

Защо да изберете Mashini.bg :
• Цената на продукти CASALS от оторизиран дилър е най-достъпната на пазара.
• На редовните партньори се предоставят персонални отстъпки от цената на едро.
• Осигурява се бърза доставка в цяла страна
• Всички продукти CASALS са гарантирани от 12 до 24 месеца, в зависимост от модела на закупеното оборудване.

Ако желаете да закупите машини с марка CASALS представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви