Продавам машини с марката BREEZAIR на ТОП цена от Mashini

3200 лева
30.11.2022 27 ID 5968
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката BREEZAIR на ТОП цени

Въздухоохладителите от изпарителен тип " BREEZAIR " на фирма "SEELEY INTERNATIONAL", Австралия са мощни приточни вентилационни системи с всички елементи за климатизация. Вентилация, охлаждане, овлажняване и пречистване на въздуха - всичко в едно устройство, те нямат компресор, нямат топлообменник, нямат хладилен агент. Охлаждащата функция се постига чрез изпаряване на водата, докато въздухът преминава през наситените с вода филтри.

Една от основните характеристики на тези системи е ниската им консумация на енергия. Използването на изпарителни въздушни охладители е особено ефективно в условия на високо генериране на топлина и "горещи" магазини, където е много трудно да се осигурят на работещия персонал подходящи условия за работа, използвайки традиционни системи за вентилация и климатизация. Друга важна характеристика на охладителите BREEZAIR е, че че монтажните работи могат да се извършват без участието на специалисти от трети страни, инсталирането на самите охладители може да се извърши както през покрива, така и през отворите на прозорците. За използването на охладители през зимата като захранваща вентилация не са необходими допълнителни настройки и преоборудване.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка BREEZAIR и предлагаме на нашите клиенти водни охладители с марка Breezair с високо качество и конкуренти цени .

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Breezair;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Breezair;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Breezair;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Breezair.

Ако желаете да закупите машини с марка BREEZAIR представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.
Споделяне
Свързани обяви