Продавам техника и инструменти с марката BOSCH PROMO на ТОП цена от Mashini

73 лева
30.11.2022 141 ID 5967
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката BOSCH PROMO на ТОП цени

BOSCH днес премина крайъгълен камък от 130 години от основаването си. Безупречното немско качество, отговорното отношение към бизнеса осигуриха нейния имидж, който вдъхва доверие. Марковите продукти не се нуждаят от прекомерна реклама. Дългогодишният опит, изпипан до най-малкия детайл, се превърна в препоръки. Името на основателя отдавна се смята за име на домакинство. А принципът: „По-добре да загубиш пари, отколкото доверие“ се превърна в мото, което заслужава уважение. През дългата история на развитие на "Robert Bosch GmbH" от скромна работилница се превърна в най-големия концерн, специализиран в оборудване за автомобили, домакински уреди, комуникационни устройства.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка BOSCH PROMO и предлагаме на нашите клиенти акумулаторни инструменти, аксесоари за градинска техника, акумулаторни батерии зарядни устройства, акумулаторни компресори, косачки, прахосмукачки, шлайфове, циркуляри и много, много разнообразни продукти с марка BOSCH PROMO с високо качество и промо цени .

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Цената на продукти BOSCH PROMO от оторизиран вносител е най-достъпната на пазара.
• На редовните партньори се предоставят персонални отстъпки от цената на едро.
• Осигурява се бърза доставка в цяла страна
• Всички продукти BOSCH PROMO са гарантирани от 12 до 24 месеца, в зависимост от модела на закупеното оборудване.

Официалният сайт Mashini BG съдържа пълен каталог с продукти BOSCH PROMO. За всяка позиция можете да видите подробно описание, посочени са обхват, функционалност, размери и други характеристики. Можете да закупите продукти BOSCH PROMO с доставка с едно кликване, просто като изберете необходимите артикули в каталога. Можете също така да се свържете с мениджърите ни. Телефонните номера са посочени на уебсайта.
Споделяне
Свързани обяви