Продавам машини с марката BAUMAX на ТОП цена от Mashini

1450 лева
30.11.2022 143 ID 5963
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката BAUMAX на ТОП цени

Baumax AG основана е през 1976 г. в Клостернойбург и управлява над 150 магазина в Австрия и няколко страни от Източна Европа . Към 2010 г. в компанията работят над 9000 души и генерира годишен доход от 1,13 милиарда евро. НоmеМах e нoвoтo имe нa мaгaзини Ваumах. Bepигaтa, ĸoятo cмeни aвcтpийcĸия cи coбcтвeниĸ в ĸpaя нa минaлaтa гoдинa, пpoмeня и ĸoнцeпциятa cи, пoзициoниpaйĸи ce ĸaтo мяcтo зa цялocтни peшeния и зaвъpшeни пpoдyĸти, cъoбщaвaт oт дpyжecтвoтo.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка BAUMAX и предлагаме на нашите клиенти техника за уплътняване, машини за трамбоване и къртачи с марка BAUMAX с високо качество и конкуренти цени .

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме 2 години гаранция за машини с марка BAUMAX
• Осигуряваме бърза доставка в цяла страна
• Поддържаме постоянни наличности от продукти с марка BAUMAX;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка BAUMAX.

МАШИНИ БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.

Ако желаете да закупите машини с марка BAUMAX представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви