Продавам машини с марката BASS POLSKA на ТОП цена от CMX BG

68 лева
30.11.2022 139 ID 5941
Описание:
CMX BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката BASS POLSKA на ТОП цени

Фирма работи от 1989 г. а под името BASS POLSKA от 1995 г. насам.
История на BASS POLSKA е неразривно свързана с най-новата история на Полша. В началото на 90-те години това беше преди всичко очарование от свободата и възможностите, свързани със свободната икономическа дейност. По това време пазарът поглъщаше всичко, което беше известно на запад, затова BASS POLSKA бяха едни от първите, които внасят продукти от такива марки. Когато еуфорията свърши, BASS POLSKA започна да работи усилено върху собствената си марка.

Cmx.Бг сме официален вносител на търговската марка BASS POLSKA и предлагаме на нашите клиенти пневматични инструменти, помпи за масла и горива, машини за заточване, крикове, компресори за въздух и жирафи за шлайфане на стени с марка BASS POLSKA с високо качество и конкуренти цени .

Изберете Cmx.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка BASS POLSKA;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка BASS POLSKA;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка BASS POLSK;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка BASS POLSKA.

Ако желаете да закупите машини с марка BASS POLSKA представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. В „Cmx.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

CMX БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви