Продавам машини с марката ANNOVI REVERBERI на ТОП цена от СМХ BG

61 лев
30.11.2022 150 ID 5929
Описание:
СМХ BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката ANNOVI REVERBERI на ТОП цени

Нашият сайт „СМХ Бг“ представя оборудване на италианската марка Annovi Reverberi, която е един от водещите световни производители на оборудване под високо налягане. Annovi Reverberi е основана през 1958 г. в инженерния квартал на Модена. Днес тяхното оборудване се използва на пет континента в повече от сто страни, включително България.
Помпите Annovi Reverberi се монтират в машини за поливане на растения, внасяне на течни торове и борба с вредители в полета и градини.
Уредите за почистване под високо налягане на базата на помпи Annovi Reverberi се използват за безконтактно измиване на територии, конструкции, работни места, оборудване, инвентар и автомобили / камиони в производствени предприятия в хранително-вкусовата и други индустрии, в строителството и секторите на жилищно-комуналните услуги. Annovi Reverberi AED се използват в автомивки и автомивки на самообслужване (MSO), в автосервизи и автосервизи, както и в ателиета за детайлиране на автомобили.

Смх.bg сме официален доставчик на оборудване за високо налягане на марката Annovi Reverberi в България. На нашия сайт можете да намерите: водоструйки, пароструйки Annovi Reverberi, аксесоари за водоструйки и уреди за почистване на прозорци.

• Доставката на оборудване е възможна в цяла страна.
• Фирмата ни дава две години гаранция за помпи и уреди за почистване под високо налягане.
• Освен горепосоченото извършваме ремонт, гаранционна и извънгаранционна поддръжка на съоръжения за високо налягане!

Ако имате въпроси относно оборудването на Annovi Reverberi, обадете се на посочения в контактите номер и нашите специалисти с удоволствие ще ви дадат подробна консултация.

В „Смх.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви