Продавам техника с марката Altrad-Limex на ТОП цена от СМХ BG

39 лева
30.11.2022 164 ID 5927
Описание:
СМХ BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА и ГАРАНЦИЯ на техника с марката Altrad-Limex на ТОП цени

Историята на Лимекс започва през 1982 г. с откриването на малко частно предприятие за производство на бетонобъркачки. С течение на времето и благодарение на постепенното разширяване на продуктовата линия, марката навлезе на международния пазар и постигна успех в своята област. През 2009 г. марката се слива с френския концерн Altrad и скоро открива фабрики във Франция, Германия, Унгария и Румъния. Днес износът е около 80%, продуктите са известни в цяла Европа и са много популярни.

Основната специализация на Лимекс е производството на стоманени изделия. Продуктовият каталог съдържа богат избор от градински и строителни колички, бетонобъркачки, както и верижни триони, косачки, тримери и много други. Като суровина се използва висококачествена стомана, така че всички продукти са изключително здрави, надеждни и издръжливи.

Смх.Бг сме официален вносител на търговската марка Altrad-Limex и предлагаме на нашите клиенти транспортни колички, резервни части за градинска техника, оборудване за обработка на бетон, машини и техника за двор и градина с марка Altrad-Limex с високо качество и конкуренти цени .

Изберете смх.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Altrad-Limex;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Altrad-Limex;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Altrad-Limex;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Altrad-Limex.

Ако желаете да закупите машини с марка Altrad-Limex представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „Смх.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви