Продавам машини с марката APAC на ТОП цена от Mashini

45 лева
30.11.2022 57 ID 5902
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката APAC на ТОП цени

APAC е италианска компания, специализирана в производството на оборудване за автосервизи, автомобилостроене и сервизи. Продуктовата гама на фирмата включва гаражно оборудване, различни видове хидравлични асансьори, оборудване за обработка на масло, оборудване за смазване, пневматични помпи, макари, оборудване за почистване и оборудване за обработка на дизелово гориво.
Компанията има тридесет години опит в производството и продажбата на продукти под собствената си марка. През това време APAC има внимателно подбран технически персонал и специалисти по продажбите, тясното им сътрудничество ни позволява да задоволим всякакви искания и нужди на клиентите. Гъвкавостта в способността за следване на желанията и нуждите на клиента, както и високото качество на предлаганите продукти, са водещите принципи на стратегията на APAC.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка APAC и предлагаме на нашите клиенти пневматични инструменти, помпи за масла и горива и авто ръчни инструменти с марка APAC с високо качество и конкуренти цени .

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка APAC;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка APAC;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка APAC;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марката APAC.

МАШИНИ БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.

В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви