Продавам машини с марката LUMAG на ТОП цена от CMX BG

166 лева
30.11.2022 132 ID 5881
Описание:
CMX BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката LUMAG на ТОП цени

Немските машини на LUMAG са проектирани по най-високите стандарти. Всяка машина се подлага на строги проверки за контрол на качеството и напуска склада в Бавария само когато са 100% удовлетворени, че отговарят на стандартите. Всички немски машини на LUMAG отговарят на съответните изисквания на ЕС за безопасност и емисии и се поддържат напълно с резервни части. Повечето машини LUMAG Германия имат двигатели Loncin. Loncin е един от най-големите производители на двигатели в света.

Cmx.Бг сме официален дилър на търговската марка LUMAG и предлагаме на нашите клиенти мини дъмпери, инструменти и машини за рязане и кастрене, техника за уплътняване и трамбоване, режещи машини, резачки за дърва, компресори за въздух и много други продукти с марка LUMAG с високо качество и достъпни цени.

Защо да изберете cmx.bg:
• Цената продукти с марка LUMAG е от оторизиран дилър и е най-достъпната на пазара;
• На редовните партньори се предоставят персонални отстъпки от цената на едро;
• Осигурява се бърза доставка в цяла страна;
• Всички продукти с марка LUMAG са гарантирани от 12 до 24 месеца, в зависимост от модела на закупеното оборудване.

Официалният сайт „Cmx.Бг“ съдържа пълен каталог с продукти. За всяка позиция можете да видите подробно описание, посочени са обхват, функционалност, размери и други характеристики. Можете да закупите продукти с марка LUMAG с доставка с едно кликване, просто като изберете необходимите артикули в каталога. Можете също така да се свържете с мениджърите ни. Телефонните номера са посочени на уебсайта ни. Експертите ни ще предоставят необходимите съвети, ще ви помогнат да изберете най-добрия модел за дадените условия на употреба.

В „Cmx.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви