Продавам машини с марката LOWARA на ТОП цена от CMX BG

466 лева
30.11.2022 132 ID 5880
Описание:
CMX BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката LOWARA на ТОП цени

Марката произвежда най-широката гама помпи за промишлена и битова употреба, които благодарение на използването на иновативни технологии при производството им се характеризират с повишени характеристики на надеждност. Високото качество на продуктите на Lowara се доказва от факта, че компанията е една от първите в Европа, която стана собственик на сертификат за качество ISO 9001. Днес помпеното оборудване на Lowara е представено в повече от 150 страни по света, включително България, а заводите на марката са разположени в Италия, Австрия, Полша и Унгария. Благодарение на отличното съотношение цена-качество, помпите Lowara са много търсени както от професионалистите във водоснабдителната индустрия, така и от обикновените потребители.

Cmx.Бг сме официален дилър на търговската марка LOWARA и предлагаме на нашите клиенти сондажни помпи, дренажни помпи, потопяеми помпи, центробежни помпи, циркулационни помпи и помпи за мръсна вода с марка LOWARA с високо качество и достъпни цени.

Изберете Cmx.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за помпи с марка LOWARA;
• Поддържаме постоянни наличности от продукти с марка LOWARA;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка LOWARA;
• Осигуряваме бърза доставка в цяла страна.

Ако желаете да закупите машини с марка LOWARA представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „Cmx.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете сега!
Споделяне
Свързани обяви