Продавам машини с марката KRAUSE на ТОП цена от CMX BG

112 лева
30.11.2022 112 ID 5874
Описание:
CMX BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката KRAUSE на ТОП цени

KRAUSE е добре позната немска марка в Европа и България - производител на стълби, степенки и други подемни конструкции, основана през 1900 г. в град Алсфелд. Компания с вековни традиции последователно следва принципите на високо качество, иновации и безопасност в производството на алуминиеви подемни системи. Предлагаме гъвкави технологични решения за работа на височина в различни сфери на дейност. Служителите на KRAUSE извършват всички етапи от производствения цикъл: от разработването на чертежите до след продажбеното обслужване. Нашите стандарти са най-строгите норми и изисквания по отношение на функционалност, безопасност и обслужване. Повече от 120 години KRAUSE е силен и надежден партньор за клиентите благодарение на креативен и всеотдаен екип, експертна поддръжка и професионално обслужване.

Cmx.Бг сме официален вносител на търговската марка KRAUSE и предлагаме на нашите клиенти стълби, степенки, скелета, платформи аксесоари за складова техника и инструменти за двор и градина с марка KRAUSE с високо качество и ТОП цени .

Изберете cmx.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция на оборудване с марка KRAUSE;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка KRAUSE;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка KRAUSE.

Ако желаете да закупите машини с марка KRAUSE представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В Cmx.Бг предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви