Продавам машини с марката AIGNEP на ТОП цена от Mashini

59 лева
30.11.2022 83 ID 5864
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката AIGNEP на ТОП цени

Aignep започва дейността си през 1976 г. в Бионе (Бреша) като изпълнител, произвеждащ фитинги за отоплително оборудване, възползвайки се от индустриалната зона, специализирана в производството на кранове и фитинги. Сега компанията произвежда пълна гама от тези продукти под собствената си марка FuidPower. Мотото на Aignep е качество и иновация! Всички продукти на компанията се продават както в Италия, така и по света. Aignep е част от Bugatti Group, датираща от 1923 г., която днес се състои от 4 компании в различни индустрии: домакински уреди (Casa Bugatti), осветление (Landa), машинни инструменти (Picchi) и FluidPower (Aignep). Aignep произвежда 5 вида продуктови групи: фитинги, бързи съединения, пневматична автоматизация, управление на течности (Fluidity), пневматични линии за бързо сглобяване (Infinity).

„Машини.Бг“ сме официален дилър на търговската марка Aignep и предлагаме на нашите клиенти аксесоари за пневматика, влагоуловители, стълби, степенки, скелета и платформи с марка Aignep с високо качество и изгодни цени.

Защо да изберете Mashini.bg:
• Цените на продукти с марка Aignep е от официален вносител и са най-достъпните на пазара;
• На редовните партньори се предоставят персонални отстъпки от цената на едро;
• Осигурява се бърза доставка в цяла страна;
• Всички продукти с марка Aignep са гарантирани до 2 години, в зависимост от модела на закупеното оборудване.

Ако желаете да закупите машини с марка Aignep представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уеб сайта ни или се обадете на нашите телефони. В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви