Продавам машини с марката AGRIMOTOR на ТОП цена от Mashini

365 лева
30.11.2022 161 ID 5863
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката AGRIMOTOR на ТОП цени

Компанията Agrimotor е основана в Унгария през 1996 г. от колеги инженери. Те осигуриха просперитета на предприятието, като създадоха надежден асинхронен двигател, който работи 2 пъти по-дълго от подобни двигатели на конкурентите. Всяка косачка за трева Agrimotor е оборудвана с такъв двигател, както и други продукти: бетонобъркачки, пръскачки, помпи, генератори и мотокултиватори.

Компанията разполага с две фабрики с производствена площ от 8000 кв.м. в Източна Унгария, всяка със собствена специализация и поточни линии за всички продуктови групи. Добре обмислената система на работа позволява да се осигурят необходимите резервни части, без участието на производители на трети страни. Чрез автоматизиране на всички процеси и използване на минимум персонал, Agrimotor успява да произвежда висококачествени машини на достъпна цена.

„Машини.Бг“ сме официален дилър на търговската марка Agrimotor и предлагаме на нашите клиенти стълби и степенки с марка Agrimotor с високо качество и изгодни цени.

Защо да изберете Mashini.bg:
• Цените на продукти с марка Agrimotor е от официален вносител и са най-достъпните на пазара;
• На редовните партньори се предоставят персонални отстъпки от цената на едро;
• Осигурява се бърза доставка в цяла страна;
• Всички продукти с марка Agrimotor са гарантирани до 2 години, в зависимост от модела на закупеното оборудване.

Ако желаете да закупите машини с марка Agrimotor представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уеб сайта ни или се обадете на нашите телефони. В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви