Продавам машини с марката MASALTA на ТОП цена от Mashini

85 лева
30.11.2022 66 ID 5856
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката MASALTA на ТОП цени

Masalta е известен производител на лека строителна техника от 1996 г. MASALTA започва дейността си като производител на режещи сегменти за фрезови машини (1996 г.) и сглобява първата вибрационна плоча през 1999 г. Оттогава продуктовата гама на компанията се разшири, като включва двуроторни машинни мистрии и ръчни вибрационни валяци.
Днес Masalta комбинира различни съоръжения за голямо разнообразие от клиенти под обща марка. Masalta, една от малкото компании, разположени в Китай, има официални партньорства със световно известни марки като Honda, Hatz, Robin-Subaru, Lombargini за доставка на компоненти и двигатели на базата на споразумения. Благодарение на подкрепата на такива партньори, Masalta успешно поддържа надеждността и производителността на оборудването на високо ниво в съответствие със съвременните стандарти.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка МАСАЛТА и предлагаме на нашите клиенти разнообразен асортимент от продукти като техника за обработка на бетон, инструменти и машини за уплътняване и трамбоване, аксесоари за режещи машини, бензинови помпи, къртачи, хидравлични станции и много други артикули с марка MASALTA с високо качество и достъпни цени.

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до две години гаранция за продукти с марка MASALTA;
• Поддържаме постоянни наличности от продукти с марка MASALTA;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка MASALTA;
• Осигуряваме бърза доставка в цяла страна.

Ако желаете да закупите машини с марка MASALTA представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В Машини.Бг предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви