Продавам машини с марката Makita на ТОП цена от Mashini

62 лева
30.11.2022 152 ID 5855
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката Makita на ТОП цени

Makita стартира преди повече от 100 години като доставчик на двигатели. Японската компания Makita Corporation е основана през 1915 г. - тогава е специализирана в продажбата и ремонта на осветителни тела, електродвигатели и трансформатори.
Продуктите на MAKITA преминават строг контрол преди да излязат на пазара. Извършват се всички видове тестове за издръжливост на всяка единица произведен продукт. Ето защо потребителите избират продукта на този конкретен производител. Освен това в производството се използват само висококачествени материали. Днес Макита продължава своята мисия, като предлага освен широка гама електроинструменти, както и устройства, акумулаторни, пневматични и градински инструменти (бензинови и електрически). Освен това за всички тези машини Makita предлага висококачествени аксесоари и консумативи.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка Makita и предлагаме на нашите клиенти много голям асортимент от продукти като акумулаторни винтовери, инструменти за двор и градина, режещи машини, продукти за рязане и кастрене, акумулаторни циркуляри, акумулаторни прахосмукачки, акумулаторни перфоратори, акумулаторни ъглошлайфове и много, много други артикули с марка Makita с високо качество и достъпни цени.

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме от 2 до 3 години гаранция за продукти с марка Makita;
• Поддържаме постоянни големи наличности от продукти с марка Makita;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Makita;
• Осигуряваме бърза доставка в цяла страна.

Ако желаете да закупите машини с марка Makita представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В Машини.Бг предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви