Продавам машини с марката KraftDele на ТОП цена от СМХ

32 лева
30.11.2022 148 ID 5835
Описание:
СМХ BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката KraftDele на ТОП цени

Kraft & Dele е добре позната полска марка, специализирана в производството на електрически инструменти, електрогенератори, компресори, верижни триони. До 2001 г. фирмата произвеждаше само компресори, по-късно, след проучване на нуждите на пазара, започва производство на допълнително оборудване, включително заваръчни машини, агрегати, помпи и др. Днес продуктовата гама на фирмата, освен разнообразни инструменти, включва аксесоари за градината и дома. За да отговори на нуждите на клиентите, марката Kraft Dele ежедневно работи за разширяване на асортимента от стокови позиции, следи всеки етап от производството, подобрява произвежданите продукти и извършва инспекция и тестване на инструменти. Благодарение на тези фактори Kraft & Dele е известна не само в Полша и България, но и в цяла Европа.

Смх.Бг сме официален вносител на търговската марка KraftDele и предлагаме на нашите клиенти режещи машини, техника за двор и градина, инверторни електрожени, компресори за въздух, оборудване за рязане и кастрене, шлайфащи машини, бензинови монофазни генератори, зарядни и стартерни устройства, крикове, пневматични инструменти и много други продукти с марка KraftDele с високо качество и ниски цени .

Изберете смх.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка KraftDele;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка KraftDele;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка KraftDele;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марката KraftDele.

Ако желаете да закупите машини с марка KraftDele представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В СМХ.Бг предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви