Продавам машини с марката KLINGSPOR на ТОП цена от СМХ BG

68 лева
30.11.2022 132 ID 5821
Описание:
СМХ BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката KLINGSPOR на ТОП цени

KLINGSPOR е един от петте най-големи производители на висококачествени абразивни продукти в света. Основните характеристики на това предприятие са: все повече и повече иновации, надеждност и осигуряване на качеството на произвежданите продукти за смилане. Klingspor е основана през 1893 г. от Йохан Клингспор заедно със сестра му и снаха му. Първоначално това беше фабриката за лепило Siegener Leimfabrik KLINGSPOR & Co. Днес, с над 110 години опит, KLINGSPOR си спечели отлична репутация за производство на качествени абразивни продукти по целия свят. Продуктите му включват около 50 000 артикула. Високоскоростни режещи и шлифовъчни колела , ламелни дискове , ламелни дискове и много други са проектирани от KLINGSPOR.

Смх.Бг сме официален вносител на търговската марка KLINGSPOR и предлагаме на нашите клиенти оборудване за пилене и шкурене, аксесоари за режещи машини и аксесоари за шлайфане с марка KLINGSPOR с високо качество и конкурентни цени .

Изберете смх.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка KLINGSPOR;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка KLINGSPOR;
• Като официален вносител СМХ Бг осигурява надежден сервиз и поддръжка на машини с марка KLINGSPOR , както и доставка на резервни части и консумативи;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка KLINGSPOR.

Ако желаете да закупите машини с марка KLINGSPOR представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. В СМХ.Бг предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

СМХ БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви