Продавам машини с марката HERVISA PERLES на ТОП цена от СМХ BG

618 лева
30.11.2022 124 ID 5806
Описание:
СМХ BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката HERVISA PERLES на ТОП цени

Hervisa, SA под търговската марка HERVISA PERLES произвежда леко оборудване за вибриране на бетон от 1984 г. насам. Над 35 години опит в предоставянето на подобрения в строителната индустрия днес прави вибрациите HERVISA PERLES световно признати. Неговата стратегическа ориентация се основава на контекста на организацията, анализа на рисковете и възможностите, както и спазването на очакванията на заинтересованите страни.
С европейско производство и признание за своите висококачествени продукти, Hervisa, SA разработва, проектира, произвежда и се ангажира с непрекъснати инвестиции в R+D+i, предлагайки на строителния пазар най-новите постижения в областта на вибрациите и настилките.

СМХ.Бг сме официален вносител на търговската марка ХЕРВИСА ПЕРЛЕС и предлагаме на нашите клиенти инструменти, машини и техника за обработка на бетон с марката HERVISA PERLES на ТОП цени .

Защо да изберете смх.bg:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка HERVISA PERLES
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марката HERVISA PERLES
• Доставяме части за марката HERVISA PERLES
• Голяма част от машините, консумативите и резервните части, които предлагаме са постоянно на склад.

Ако желаете да закупите машини с марка HERVISA PERLES, представени в онлайн магазина на компанията, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. Очакваме Ви! В СМХ БГ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Започнете да пазарувате в нашия онлайн магазин сега. Изберете инструменти и аксесоарите за продуктивна работа!

СМХ БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви