Продавам машини с марката GRUNDFOS на ТОП цена от СМХ BG

142 лева
30.11.2022 135 ID 5803
Описание:
СМХ BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката GRUNDFOS на ТОП цени

Grundfos е основана през 1945 г. от датчанина Paul Du Jensen в Bjоrringbro. През 1967 г., след поредица от трансформации, компанията е преименувана на Grundfos. Помпените станции на Grundfos лесно ще преодолеят проблема с транспортирането на вода или ще се отърват от ниското налягане във водоснабдителната система. На днешния пазар в сегмента на помпените станции моделите на Grundfos са особено успешни: Grundfos MQ и Grundfos Hydrojet (сглобени на базата на Grundfos JP 6 и Grundfos JP 5). MQ станциите са надеждно защитени от обратна работа, прегряване и работа без вода. Корпусът на двигателя е изцяло изработен от композитен материал, което гарантира изключително ниско ниво на шума, а корпусът на помпата е изпълнен с неръждаема стомана. Широката гама от помпи за повишаване на налягането на Grundfos ви позволява да изберете оптималното решение за всяка водоснабдителна система, в зависимост от характеристиките на водата, височината на повдигане и необходимата производителност - от икономични помпи за битова употреба до високопроизводителни индустриални приложения.

Смх.Бг сме официален вносител на търговската марка GRUNDFOS и предлагаме на нашите клиенти циркулационни помпи, сондажни помпи, дренажни помпи, аксесоари за водни помпи, хидрофори, помпи за мръсна вода и друга техника с марката GRUNDFOS на ТОП цени .

Защо да изберете смх.bg:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка GRUNDFOS
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марката GRUNDFOS
• Доставяме части за марката GRUNDFOS
• Голяма част от машините, консумативите и резервните части, които предлагаме са постоянно на склад за бърза доставка до клиентите.

Ако желаете да закупите машини с марка GRUNDFOS, представени в онлайн магазина на компанията, направете поръчка на уеб сайта ни или се обадете на нашите телефони. Очакваме Ви! В СМХ БГ предлагаме всякакъв друг вид машини.
Споделяне
Свързани обяви