Продавам машини с марката Geko на ТОП цена от СМХ BG

34 лева
30.11.2022 129 ID 5800
Описание:
СМХ BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката Geko на ТОП цени

Geko стартира дейността на компанията на полския пазар в началото на 80-те и 90-те години, натрупаният опит и много доволни клиенти им позволиха да пуснат собствена марка през 2004 г., чиято основна цел от самото начало на съществуването й е за да се получи възможно най-доброто съотношение на цената на продукта при осигурено качество. Производствените мощности на Geko се намират в Китай. Инструментите с марка Geko са предназначени както за професионалисти, така и за домашни майстори и се характеризират с издръжливост, солидна изработка и, което е изключително важно в наши дни, конкурентна цена.

Смх.Бг сме официален вносител на търговската марка ГЕКО и предлагаме крикове, пневматични инструменти, скоби и преси за лагери, инструменти за ремонт на двигатели, инструменти за анализ, помпи за масла и горива, потопяеми помпи и много други продукти с марката Geko на най-ниски цени .

Изберете смх.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Geko
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марката Geko
• Разполагаме с резервни части за марката Geko
• Поддържаме постоянни наличности от продукти с марка Geko

СМХ БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.

Ако желаете да закупите машини с марка Geko представени в онлайн магазина на компанията, направете поръчка на уеб сайта ни или се обадете на нашите телефони. В Смх.Бг предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Започнете да пазарувате в нашия онлайн магазин сега. Изберете инструменти и аксесоарите за продуктивна работа!

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви