Продавам машини с марката GAV на ТОП цена от СМХ BG

56 лева
30.11.2022 107 ID 5799
Описание:
СМХ BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката GAV на ТОП цени

Италианският производител Gav е един от европейските лидери на пазара на бояджийско оборудване. Специализира пневматични инструменти и аксесоари за боядисване. Професионалистите от индустрията за производство, боядисване на автомобили и строителство оценяват Gav за широката гама и високо ниво на качество. Историята на Gav започва през 1974 г. в Италия, в провинция Брендол. Компанията започна като семеен бизнес и произвеждаше бояджийско оборудване с аксесоари за сгъстен въздух. Днес основното й предимство са собствените разработки. Фирмата разполага с автоматизиран технологичен процес, който спомага за постигане на отлично качество на продуктите.

Смх.Бг сме официален вносител на търговската марка ГАВ и предлагаме аксесоари за машини за боядисване, аксесоари за пневматика, пневматични инструменти, пистолети за боядисване, аерографи, компресори за въздух, шлайфащи машини и много други продукти с марката GAV на най-ниски цени .

Изберете смх.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка GAV
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марката GAV
• Разполагаме с резервни части за марката GAV
• Поддържаме трайни наличности от продукти с марка GAV

СМХ БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.

Ако желаете да закупите машини с марка GAV представени в онлайн магазина на компанията, направете поръчка на уеб сайта ни или се обадете на нашите телефони. В Смх.Бг предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Започнете да пазарувате в нашия онлайн магазин сега. Изберете инструменти и аксесоарите за продуктивна работа!
Споделяне
Свързани обяви