Високо качествена мини камера за домашна употреба

38 лева
17.05.2023 294 ID 5792
Описание:
Висококачествената безжична мини камера бързо ще се превърне във ваш най-добър приятел, благодарение на който ще имате възможността да следите за случващото се във вашия дом навсякъде и по всяко време. Малък размер, което я прави почти незабележима. Това е изключително ценно качество, което отличава този продукт от други камери за видеонаблюдение на пазара. Дистанционно управление, позволяващо наблюдение в реално време. Представете си, че сте в командировка и само с един клик на мобилното ви устройство можете да видите какво се случва вкъщи.
Подходяща за всяко смарт устройство. Без значение дали разполагате с мобилен телефон, лаптоп, таблет или настолен компютър, връзката с камерата ви е гарантирана, при това с изключително високо качество. Без ограничение на разстоянието. Дали сте на десет метра от дома си или на десет километра, за мини камерата няма никакво значение. Тя ще предава сигнал без никакъв проблем. Широк обхват на заснемане. Забравете, че ще ви се наложи да поставяте камера във всеки ъгъл на дома си. Имайки този продукт, бъдете сигурни, че помещението, в което е поставен, ще бъде под стриктния ви надзор. Издръжлива батерия. Литиево-йонната батерия на мини камерата гарантира издръжливост. Лесно зареждане. Зареждането на мини камерата е лесно като детска игра. Единственото, което трябва да направите, е да включите USB кабела и да свържете камерата с електронно устройство. С детектор за движение. С вградения детектор за движение никой няма да мръдне в дома ви, без вие да разберете. Сигурна гаранция срещу крадци. С възможност да бъде инсталирана на различни повърхности. Тъй като камерата е с малък размер, тя може да бъде поставена на каквато повърхност искате – на маса, лампа, картина, тапет, стена.
Мини камерата се характеризира с елегантен и семпъл дизайн, който би грабнал окото на всеки ценител на техниката. Освен с визия, продуктът впечатлява и със своите технически характеристики.
APP платформа, V380 CamPro;
Тип: мини;
Видео формат: AVI видео;
Разделит
Споделяне
Свързани обяви