Продавам машини с марката FRANKLIN ELECTRIC на ТОП цена от СМХ BG

571 лев
30.11.2022 132 ID 5788
Описание:
СМХ BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката FRANKLIN ELECTRIC на ТОП цени

Franklin Electric е основана през 1944 г. и през годините се разраства от малък производител на потопяеми двигатели до световен лидер в областта, предоставящ цялостни решения за водни и горивни системи. Franklin Electric си е спечелила репутация на лидер с разнообразие от технически решения в сектори като жилищни, промишлени, селскостопански, общински, търговски, както и в специфични нефтени полета. Franklin Electric предлага огромен избор от водни помпи с марка E-Tech by Franklin Electric , потопяеми двигатели Franklin Electric, честотни преобразуватели и защитни устройства. Независимо дали имате нужда от потопяеми или сухи помпи за мръсна или чиста вода, или за сериозни индустриални приложения, Franklin Electric има решението!

Смх.Бг сме официален вносител на търговската марка ФРАНКЛИН ЕЛЕКТРИК и предлагаме сондажни помпи и аксесоари за сондажни помпи с марката Franklin Electric на ТОП цени .

Изберете смх.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Franklin Electric
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марката Franklin Electric
• Разполагаме с резервни части за марката Franklin Electric
• Поддържаме постоянни наличности от продукти с марка Franklin Electric

СМХ БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.

Ако желаете да закупите машини с марка Franklin Electric представени в онлайн магазина на компанията, направете поръчка на уеб сайта ни или се обадете на нашите телефони. В Смх.Бг предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви