Продавам машини с марката FIELDMANN на ТОП цена от CMX BG

69 лева
30.11.2022 158 ID 5786
Описание:
CMX BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката FIELDMANN на ТОП цени

Fieldmann е марка инструменти за дома и градината. Характерната за марката цветова комбинация придава на инструментите игривост и свежест. Продуктите на Fieldmann са проектирани да отговорят на нуждите на взискателния потребител. Улесняват работата и спестяват време, ергономични са, безопасни, лесни за работа, носят най-новите тенденции и осигуряват максимален комфорт в градината, у дома и в работилницата. Желанието на целия екип на Fieldmann е да предлага на клиентите продукти на достъпни цени, продукти с качествен дизайн, който отговаря на съвременните тенденции и максимално спазва всички защитни и ергономични параметри.

Cmx.Бг сме официален вносител на търговската марка ФИИЛДМЕН и предлагаме продукти за двор и градина, продукти за рязане и кастрене, продукти за обработка на почва, акумулаторни ножици, акумулаторни отвертки, потояеми помпи, помпи за мръсна вода, куфари и шкафове с инструменти с марката Fervi на ТОП цени .

Изберете cmx.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Fieldmann
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марката Fieldmann
• Разполагаме с резервни части за марката Fieldmann
• Поддържаме постоянни наличности от продукти с марка Fieldmann

CMX БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.

Ако желаете да закупите машини с марка Fieldmann представени в онлайн магазина на компанията, направете поръчка на уеб сайта ни или се обадете на нашите телефони. В Cmx.Бг предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви