Коледен проектор

44 лева
17.05.2023 275 ID 5784
Описание:
Лазерният проектор е уникално предложение, с което ще разнообразите своя празник. Моделът е особено подходящ за празници като Коледа и Хелуин, тъй като в самия лазер има запаметени 12 филмчета 6 коледни и 6 за Хелоуин. Те могат да се проектират върху специално платно за прожектиране, включено в комплекта. Създайте уникално празнично настроение, за да зарадвате близките и да впечатлите гостите си. Подходящ избор за заведения, магазини, клубове, дома и много други обекти. Моделът разполага със стабилна основа и може да се постави на практика навсякъде. С него ще направите Коледата и Хелоуин много по-забавни.
Window Wonderland е революционният проектор, който превръща средните прозорци в ефектни дисплеи! Най- перфектно решение за лесно декориране по всякакви празници и други специални поводи, като Хелоуин, Коледа, рождени дни, офис партита или по всяко време, когато искате добавете малко забавление към празна среда. Заден проекционен екран- Window Wonderland включва 4-крачен от 6-крачен заден проекционен екран. Това позволява на прожектора на Window Wonderland да седи зад екрана и да прожектира към своята аудитория (в случая - вашия квартал). Прозрачният материал позволява на светлината да филтрира на закрито през деня, а видеоклиповете ви да прожектират извън дома ви през нощта. Толкова лесно за настройка - Настройката за безсмислие на Window Wonderland ви позволява да се наслаждавате на ваканционните си екрани. Толкова е лесно! Просто поставете проектора в дома си близо до всеки отблокиран прозорец. Поставете заден прожекционен екран вътре в прозореца. Изберете филм и прожектирайте шоуто навън! Включена е 360 ° въртяща стойка, за да можете да получите перфектния дисплей!
Моделът разполага със стабилна основа и може да се постави навсякъде. Моделът е особено подходящ за празници като Коледа и Хелуин В самото устройство има запаметени 12 клипчета - 6 коледни и 6 за Хелуин. Филмчетата се проектират върху специално платно за прожектиране , което е в
Споделяне
Свързани обяви