Продавам машини с марката ELEFANT-TOOLS на ТОП цена от CMX BG

33 лева
30.11.2022 164 ID 5775
Описание:
CMX BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката ELEFANT-TOOLS на ТОП цени

Elefant-Tools е част от Bem Retail Group, която се разви на румънския пазар благодарение на добре дефиниран принцип на работа, чрез постоянство и лоялност. Основната цел на ELEFANT-TOOLS е както в процеса на продажба, който спазва златното правило „качествен продукт – на конкурентна цена“, така и в гаранционното обслужване, поддръжката и техническите консултации, които предлагат след самата продажба.

Cmx.Бг сме официален вносител на търговската марка Елефант-Туулс и предлагаме машини и инструменти за двор и градина, градински помпи, дренажни помпи, компресори за въздух, машини за обработка на бетон, резачки за дърва, сондажни помпи и много други с марката Elefant-Tools на конкуренти цени .

Изберете cmx.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка ELEFANT-TOOLS
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марката ELEFANT-TOOLS
• Разполагаме с резервни части за марката ELEFANT-TOOLS
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка ELEFANT-TOOLS

Ако желаете да закупите машини с марка Elefant-Tools представени в онлайн магазина на компанията, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. В CMX.Бг предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Целта на CMX Бг е да предоставим на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви