Продавам машини с марката DWT на ТОП цена от CMX BG

64 лева
30.11.2022 123 ID 5768
Описание:
CMX BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката DWT на ТОП цени

DWT е марка за електрически инструменти. Марката DWT е част от групата компании MERIT LINK , която притежава и известната марка инструменти CROWN . DWT продуктите са сред най-конкурентните на международния пазар. В момента компанията доставя инструменти в повече от 40 страни, включително България. Успехът на компанията беше възможен благодарение на професионален и опитен екип, използването на модерно оборудване в партньорските фабрики. Страна на произход DWT – Китай. Всички предприятия са оборудвани с модерно оборудване и отговарят на изискванията на ISO 9001 2000.

CMX БГ сме официален представител на DWT в България и предлагаме режещи машини, акумулаторни винтовери, шлайфащи машини, ударни бормашини, перфоратори, електрически гайковери, електрически винтовери, пистолети за горещ въздух и много други с марката DWT на ТОП цени .

Защо да изберете Cmx.bg:
• Предлагаме 2 години гаранция за машини с марка DWT
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марката DWT
• Разполагаме с резервни части за марката DWT
• Поддържаме постоянни големи наличности от продукти с марка DWT

Ако желаете да закупите машини с марка DWT, представени в онлайн магазина на компанията, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. Очакваме Ви! В CMX БГ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви