Продавам машини с марката Dr. Schulze на ТОП цена от CMX BG

731 лев
30.11.2022 117 ID 5764
Описание:
CMX BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката Dr. Schulze на ТОП цени

В момента Dr. Schulze GmbH (Dr. Schulze Diamond Tools and Machines) е един от европейските лидери в производството на диамантено оборудване и диамантени инструменти. Благодарение на своята компетентност, близостта до клиентите и гъвкавостта на производството, Dr. Schulze GmbH се позиционира като един от водещите европейски производители на диамантени инструменти и оборудване за строителството и обработката на камъни, като наема повече от 60 служители в четири фабрики в Германия (две във Вилнсдорф , един в Люнебург и един в Гомерн), който има дилърска и сервизна мрежа в много страни по света и има имидж на компетентен партньор при решаването на всички въпроси, свързани с използването на диамантени технологии.

Cmx БГ сме официален вносител на Д-р Шулце в България и предлагаме аксесоари за пробивни машини, диамантено-пробивни машини, продукти за обработка на бетон, инструменти за рязане на строителни материали, режещи машини, прахосмукачки, парочистачки и много други продукти с марката Dr. Schulze на ТОП цени.

Изберете Cmx.bg защото:
• Предлагаме до 2 години гаранция на продукти с марка Dr. Schulze;
• Предлагаме обслужване и ремонт продукти с марка Dr. Schulze;
• Доставяме резервни части продукти с марка Dr. Schulze;
• Разполагаме с трайни наличности продукти с марка Dr. Schulze.

Ако желаете да закупите машини с марка Dr. Schulze, представени в онлайн магазина на компанията, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. Очакваме Ви! В CMX БГ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега! Очакваме Ви!
Споделяне
Свързани обяви