Продавам машини с марката DAIHEN VARSTROJ на ТОП цена от CMX BG

415 лева
30.11.2022 170 ID 5760
Описание:
CMX BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката DAIHEN VARSTROJ на ТОП цени

В DAIHEN VARSTROJ разработват, произвеждат и продават заваръчни машини, автоматизирани, роботизирани и манипулиращи заваръчни устройства, предлагат технологични решения и машини за термично рязане на метали. DAIHEN VARSTROJ е част от глобалната DAIHEN CORPORATION, която има богат опит в областта на заваряването, рязането и роботизацията и притежава най-много регистрирани патенти в областта на електродъговото заваряване в света. Ролята на DAIHEN VARSTROJ е производствено-развоен център за Европа. Те предлагат широка гама от иновативни решения за заваряване, рязане и роботизация.

DAIHEN VARSTROJ изграждат нашата стратегия върху японската технология и словенската креативност и качество. Като отговорни за Европа, DAIHEN VARSTROJ изграждат интензивно своя дял на европейските пазари.

CMX БГ сме официален дилър на DAIHEN VARSTROJ в България и предлагаме теплоподаващи апарати MIG/MAG, инвенторни електрожени, заваръчни апарати TIG,електрожени и аксесоари за заваръчна техника с марката DAIHEN VARSTROJ на най-ниски цени .

Защо да изберете cmx.bg:
• Предлагаме до 2 години гаранция
• Предлагаме обслужване и ремонт
• Доставяме части
• Разполагаме с постоянни наличности

Ако желаете да закупите машини с марка DAIHEN VARSTROJ, представени в онлайн магазина на компанията, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. Очакваме Ви! В CMX БГ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви