Продавам машини и инструменти с марката CIMEX на ТОП цена от CMX BG

106 лева
30.11.2022 129 ID 5742
Описание:
CMX BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката CIMEX на ТОП цени

CIMEX е марка за професионална строителна техника и лека механизация. Продуктите с марка CIMEX са на пазара от 2013г. В момента продуктовата гама включва специализирани машини за работа с бетон, шлайфане, рязане, уплътняване, дрениране, пробиване, рязане, отопление, заваряване, генератори и много други.

CMX BG Ние сме официален вносител на CIMEX за България и предлагаме безвъздушни машини за боядисване, лазерни нивелири, инструменти за обработка на бетон и обработка на тръби, инструменти за рязане на строителни материали, стълби, степенки, машини и инструменти за уплътняване и трамбоване и много други инструменти и машини с марката CIMEX на ТОП цени.

Продуктовото портфолио на уебсайта на CMX BG е обширно. Всеки професионалист или любител може да намери подходящата машина тук. Изборът на категории е зашеметяващ - от електрически материали през електрически инструменти до промишлени метали и дървообработващи машини. Сайтът CMX BG предлага продукти от най-големите производители в света - без измислени марки! Например Bosch, Steele, Makita, DeWalt, Einhell и др. Също така някои български марки имат място в каталога на сайта - PRISMA, GRILO PETROV, Raider, Sparky.

Ако искате да закупите машини с марка Симекс, предлагани в онлайн магазина на компанията, моля, направете поръчка на нашия уебсайт или ни се обадете. Очакваме Ви! В CMX БГ доставяме и всички други видове машини за домашни майстори, строители и промишленост. Обади се сега!
Споделяне
Свързани обяви