Продавам машини с марката BATAVIA на ТОП цена от CMX BG

46 лева
30.11.2022 152 ID 5727
Описание:
CMX BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на МАШИНИ С МАРКАТА BATAVIA на ТОП цени

Batavia е международна марка инструменти, създадена през 2009 г. Batavia се фокусира върху предоставянето на технологично иновативни инструменти и продукти за домашни приложения. В много случаи тези продукти са проектирани и разработени от Batavia и са успешно въведени на европейския, американския и австралийския пазар. Batavia е международна компания със седалище в Холандия и офиси в Германия, Обединеното кралство, Франция, както и Хонконг и Шанхай. Стратегически източници за снабдяване и производство идват от различни региони: Хонконг, Шенжен, Шанхай, Нингбо, Суджоу, Тайван, Корея и Европа. Batavia са разработили много продукти в сътрудничество с професионални и зрели фабрики.

CMX БГ сме официален представител на Батавия в България и предлагаме аксесоари за градинска техника и пневматика, акумулаторни батерии, зарядни устройства, духалки за листа, ножици, отвертки, прахосмукачки, саблени триони, шлайфове и много други машини Batavia.

Защо да изберете CMX.bg:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Batavia
• Обслужваме и ремонтираме продукти с марката Batavia
• Доставяме части за марката Batavia
• Разполагаме с постоянни наличности от продукти с марка Batavia

Спестете време и пари за закупуване на качествени стоки за строителство и ремонт! " CMX БГ" предлагаме на нашите клиенти широка гама от продукти, от които определено имате нужда. Сега не е нужно да прекарвате часове в пазаруване. Имаме всичко: в един магазин можете да закупите качествени стоки Batavia на достъпни цени и да направите поръчка директно на сайта . Очакваме Ви!!

Ако желаете да закупите машини с марка Batavia , представени в онлайн магазина на компанията, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. Очакваме Ви! В CMX БГ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви