Куфари и чанти за инструменти от CMX BG на ТОП цени

45 лева
30.11.2022 157 ID 5725
Описание:
CMX BG предлага продажба, доставка и гаранция на Куфари и чанти за инструменти на ТОП цени

Колички за инструменти – В автосервизи, заводи и работилници количката за инструменти се използва за съхранение или преместване на различно водопроводно и монтажно оборудване, крепежни елементи и консумативи. Основното предимство на инструменталните колички е тяхната мобилност и маневреност. Две двойки колела, едната от които има спирачка, им позволяват да се движат във всяка удобна посока. Поради малките размери на количката, тя може да се постави на закрито, дори ако мястото е ограничено.

Куфари и чанти за инструменти – За да съхранява всичките си инструменти, всеки строител се нуждае от просторна и удобна чанта или куфар за инструменти.

Разнообразието от размери и видове в каталога на CMX.БГ ще позволи на всеки да избере необходимата чанта или куфар за инструменти. Те се използват широко в промишлеността и ремонта на автомобили, в дърводелството или ковачеството. Навсякъде, където има работен инструмент, е необходима и кутия за инструменти.

Онлайн магазинът CMX.bg има голям избор от продукти за съхранение. Цената на Куфари и чанти за инструменти зависи от такива технически данни - материалът, от който е направен, броят на клетките и рафтовете, габаритните размери.

В CMX.bg поддържаме голям асортимент от Куфари и чанти за инструменти на доказани марки като Makita, Bosch, KREATOR, PROTECO, PEUGEOT,Rothenberger, Stanley и много други на ТОП цени.

Ако желаете да закупите Куфари и чанти за инструменти, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. Обадете се сега! В CMX БГ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви