Машини за огъване на тръби и ламарина от CMX BG на ТОП цени

132 лева
30.11.2022 156 ID 5720
Описание:
CMX BG предлага продажба, доставка и гаранция на Машини за огъване на тръби и ламарина на ТОП цени

Огъване на тръби – Ръчните листоогъващи машини са оборудване, предназначено да огъва ламарина с различна дебелина под определен ъгъл. Целият процес се извършва по метода на "студено" огъване. По този начин детайлът не се нагрява, а се обработва поради въздействието върху него под налягане.

Тръборези и резбонарезни машини – е професионално оборудване за рязане на метални резби с различни диаметри. Използва се в производството и при ремонтни дейности. Резбовата връзка осигурява надеждно фиксиране на елементите по време на монтажа на тръбопроводи.

Машини за лепене на тръби - Когато инсталирате тръбопровода, ще ви е необходима машина за лепене на полипропиленови тръби. Инструментът се използва за лесно и бързо свързване на тръбни секции чрез нагряване. Ще бъде полезно както за професионалния, така и за практичния собственик.

В CMX.bg поддържаме разнообразен асортимент от Машини за огъване на тръби и ламарина на доказани марки като BERNARDO, KraftDele. HOLZMANN, PROTECO, POWERMAT, Geko, Rems, Raider, Cimex и много други на ниски цени.

Купувайки от CMX.Бг Вие получавате:
• професионални съвети и помощ при избора;
• фирмена гаранция;
• удобни условия за доставка;
• различни начини на плащане (с карта, сметка или при получаване);

Ако желаете да закупите Машини за огъване на тръби и ламарина, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. Обадете се сега! В CMX БГ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви