Тример за лице и тяло

20 лева
20.11.2022 32 ID 5706
Описание:
Един малък електрически тример с широко приложение, който може да носите навсякъде със себе си и да го използвате винаги когато почувстваш нужда. Този тример е многофункционален електрически инструмент 2 за 1 за почистване от излишни косми на носа, ушите и бакенбардите. Тримерът позволява на цялата глава да се регулира под всеки ъгъл, който поддържа остриетата в тесен контакт с лицето ви, като гарантира намалено дразнене и прецизно бръснене, без да наранява кожата ви. Малките размери на уреда го правят удобен при пътувания като екскурзии, почивки, командировки, туризъм. Това ще ви позволи да продължите да поддържате външния си вид блестящ, независимо, че сте далеч от дома си. Високият капацитет на батерията, ще ви спести необходимостта да носите и своето зарядно. Вашият уред може да работи поне един месец без да се налага да го зареждате отново.
Тримерът има вградена глава, към която може да се включи допълнително предоставената в комплекта, сменяема глава. Тази функционалност е достатъчна за да поддържаме своя безупречен вид, без необходимост от нищо друго. Цилиндричната глава, може да използвате за почистването на носа и ушите, а по - продълговатата, която е сменяема за да оформим бакенбардите или мустак. Това спестява необходимостта от закупуване на други уреди. Приставките на електрическия тример, са водоустойчиви и лесни за почистване. Достатъчно е да свалите приставката от тялото на уреда и да я измиете под течаща вода. Само след секунди, уредът е готов за нова употреба.
Тялото на електрическия тример има ергономичен дизайн, който се побира в ръката ви, с хват, който ви осигурява прецизен контрол и пълна маневреност. Сигурния захват и удобната дръжка ви позволява сигурно и точно да постигнете желаните цели. Той ви осигурява пълна безопасност при употреба и гаранция, че няма да получите наранявания и дискомфорт при използването на уреда.
Батерия: Презареждаща се;
Входно напрежение: AC 110-220V;
Време на зареждан
Споделяне
Свързани обяви