Продавам машини с марката AIRCRAFT на ТОП цена от CMX BG

49 лева
30.11.2022 132 ID 5694
Описание:
CMX.BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на МАШИНИ С МАРКАТА AIRCRAFT на ТОП цени

AIRCRAFT Kompressorenbau GmbH е австрийски производител на въздушни компресори, въздушни инструменти, системи за обработка на сгъстен въздух, дървообработващи и металообработващи машини. Основана през 1992 г., компанията в момента е единственият производител на компресори в Австрия. Първоначално AIRCRAFT се занимава само с разработването на пневматични бутални компресори, но днес разполага с обширно продуктово портфолио. Нейните продукти се ползват с доверието на хиляди клиенти по целия свят, защото са подкрепени от иновация и визия за бъдещето. Компанията има редица патенти и продължава да се развива.

CMX БГ сме официален дилър на марката AIRCRAFT:
• предлагаме гаранция
• предлагаме сервиз и ремонт на марката AIRCRAFT
• предлагаме части за марката AIRCRAFT
• поддържаме винаги големи наличности на продукти с марката AIRCRAFT
• предлагаме най-ниски цени на пазара

Машините на AIRCRAFT, които CMX BG предлага за продажба, са: Авто ръчни инструменти, аксесоари за пневматика, инструменти за анализ, компресори за въздух, машини за гуми, машини и консумативи за гравиране, пистолети за пяна и силикон и пневматични инструменти.

Ако желаете да закупите машини с марка AEG , представени в онлайн магазина на компанията, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. Очакваме Ви! В CMX БГ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви