Продавам машини с марката AEG на ТОП цена от CMX

167 лева
30.11.2022 140 ID 5693
Описание:
CMX BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на МАШИНИ С МАРКАТА AEG на ниски цени

AEG бивша немска компания, произвеждаща оборудване за енергийния сектор и занимаваща се с машиностроене. Днес търговската марка AEG е включена в портфолиото от марки на такива групи компании като Electrolux Group и Clatronic Group: големите домакински и вградени кухненски уреди AEG са представени от шведския концерн Electrolux Group, а малките домакински уреди и електрониката AEG са представлявано от ETV, която е част от немската група Clatronic group.

CMX БГ сме официален представител на AEG в България и предлага режещи и шлайфащи машини, къртачи, акумулаторни батерии и зарядни устройства, акумулаторни бормашини, верижни триони, винтовери, гайковерти, циркуляри и много други.

Защо да изберете CMX.bg:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка AEG
• Обслужваме и ремонтираме продукти с марката AEG
• Доставяме части за марката AEG
• Разполагаме с голямо разнообразие от продукти с марка AEG
• Купете продукти с марка AEG на най-ниски цени

Спестете време и пари за закупуване на качествени стоки за строителство и ремонт! Добре дошли в онлайн магазин " CMX БГ"! Ние предлагаме на нашите клиенти широка гама от продукти, от които определено имате нужда. Сега не е нужно да прекарвате часове в пазаруване. Имаме всичко: в един магазин можете да закупите качествени стоки на достъпни цени и да направите поръчка директно на сайта . Очакваме Ви!!

Ако желаете да закупите машини с марка AEG , представени в онлайн магазина на компанията, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. Очакваме Ви! В CMX БГ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви