Стругове на ТОП цени от CMX BG

299 лева
30.11.2022 146 ID 5691
Описание:
CMX BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на СТРУГОВЕ на ТОП цени

Струговете могат да се използват както в промишлеността, така и в ежедневието за обработка на голямо разнообразие от материали. Днес няма производство, което да се справи без тяхната помощ. В нашия онлайн магазин CMX.bg всеки посетител може да закупи машини за пробиване, рязане, фрезоване, шлайфане, фугиране, къртене, огъване или заточване на метал, дърво, гранитогрес, камък и други материали.

На струговете може да се извършват най-разнообразни операции, като обработка с ножове на вътрешни и външни цилиндрични, конусни и ротационно-фасонни повърхности; обработка на челни повърхности; прорязване на канали; пробиване; райбовене; зенкероване; нарязване на различни видове външни и вътрешни резби с нож, плашка или метчик. Това голямо разнообразие от операции е причина стругът да бъде основна металорежеща машина във всяко машиностроително и ремотно предприятие. При комплектуването му с някои специални приспособления той добива още по-голяма универсалност. Така например, като се използват приспособления, позволяващи радиални премествания на ножа при всеки един оборот на обработвания детайл, е възможно струговането на некръгли детайли, като квадрати, овали, многостенни, а също и затиловане.

Можете да закупите Стругове на разумна цена в нашия онлайн магазин CMX БГ. При нас клиентите ще намерят богат асортимент, наличие на продуктови снимки, подробно описание на продуктите и помощта на висококвалифицирани онлайн консултанти. Пазаруването в CMX.bg е бързо и удобно. За да намерите правилната машина, използвайте избора по параметри. Процесът на поръчка няма да отнеме много време.

Ако имате въпроси или затруднения с избора - пишете на нашите консултанти или се обадете лично на нашите телефони.
Споделяне
Свързани обяви