Почистващи машини на ТОП цени от CMX BG

78 лева
30.11.2022 165 ID 5684
Описание:
CMX BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на Почистващи машини на ТОП цени

Прахосмукачки и парочистачки - Прахосмукачките и парочистачките са най-разпространените типове почистващо оборудване. Приложението им е много широко и разнообразно. Предлагането на голям брой модели в CMX.БГ Ви позволява да изберете агрегат, който да отговори максимално на вашите изисквания. Гамата от устройства се различава по мощност и производителност. Евтини прахосмукачки и парочистачки с ниска мощност ще бъдат незаменими за дома, в гаража, за почистване на кола или мека мебел. По-мощните и скъпи екземпляри имат цял списък от допълнителни функции, като например почистване с меки препарати.

Водоструйки и пароструйки – Уредите за миене под налягане са полезни устройства, без които е много трудно да се справите, ако искате да поддържате колата, гаража и дома си винаги чисти. Спестяванията са очевидни - като имате такова устройство у дома, можете завинаги да откажете от посещения на платени автомивки.

Подопочистващи машини - Удобното и продуктивно оборудване придоби популярност в различни области, но все още продължава да бъде предимно професионално оборудване. Основните потребители на подопочистващи машини са заводи, складове, почистващи фирми, търговски центрове и учебни заведения.

В CMX.bg постоянно имаме голямо разнообразие от почистващи машини на известни производители като CIMEX, KARCHER, COMET, LAVOR, VIPER и др. на ниски цени.

Обадете се сега! В CMX БГ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията
Споделяне
Свързани обяви