Безконтактна писалка за замерване на ел. Напрежение

14 лева
17.05.2023 121 ID 5671
Описание:
Компактна и безконтактна писалка – тестер за електрически ток и напрежение. Изключително безопасна, не изисква физически контакт. Изключително добре работи при много ниски и при много високи температури. Компактер размер и ниско тегло. Удобен дизайн и лесна за използване.

ОСОБЕНОСТИ:
Във всеки дом е добре да има уред, който измерва напрежението и силата на тока, особено, когато правите ремонт или подмяна на контакти или други дейности. Представяме ви този страхотен компактен уред, с който лесно и напълно безопасно ще проверите какво е напрежението и тока в дома, вилата или на друго място. Той е под формата на писалка с малки размери и може да се побере дори в джоба ви. Тази химикалка – тестер за електрически ток работи безконтактно, с помощта на батерии, което от своя страна прави боравенето с нея изключително безопасно и в същото време много ефективно. Може да използвате уреда навсякъде където желаете и да го носите с вас, защото има малък размер.

ДИЗАЙН:
Компактният дизайн на тази химикалка – тестер ви позволява да я носите с вас навсякъде и по всяко време. Направена е от ABS висококачествена пластмаса и изолиращи елементи. Измерва напрежение на тока от AC 60V до AC 1000V и на напрежение от 90 до 100V AC. Тази химилакта тестер на електрически ток и напрежение работи с 2 броя батерии ААА, които не са включени в цената и комплекта. Този страхотен уред може безпроблемно да работи на много ниски и на много високи температури – от -10 до +50 градуса. Освен това може да го съхранявате на всякакви места и при всякакви температури ( от -10 до +50 градуса). Почистването също е много лесно – просто вземете влажна памучна кърпа и избършете внимателно уреда, след като сте приключили работата си с него. Изключително безопасен е и не изисква физически контакт с рейтинг на безопасност CAT II 1000v.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Тип на продукт: Безконтактна писалка – тестер за електрически ток 1AC-D;
Безконтактно и без физически контакт измерва електри ток и електрическо напрежен
Споделяне
Свързани обяви