Продавам машини с марката FEMI на ТОП цена от Mashini

135 лева
30.11.2022 70 ID 5600
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката FEMI на ТОП цени

Femi е италиански производител на машини за рязане на метал, дърво, както и шлайфане, полиране на материали, заточване на метални елементи. Продуктите на марката издържат на високи натоварвания, лесни са за използване, поддръжка, имат висока точност на рязане и други операции. Слоганът на компанията е "свят на постиженията", което отразява целта й да създава високо-технологично, безопасно и издръжливо оборудване.

Машини.Бг сме официален вносител на търговската марка ФЕМИ и предлагаме режещи машини, шмиргели, шлайфащи машини, центробежни помпи, колонни бормашини, прахосмукачки, парочистачки и други артикули с марката FEMI на ТОП цени .

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка FEMI
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марката FEMI
• Разполагаме с резервни части за марката FEMI
• Поддържаме постоянни наличности от продукти с марка FEMI

МАШИНИ БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.

Ако желаете да закупите машини с марка FEMI представени в онлайн магазина на компанията, направете поръчка на уеб сайта ни или се обадете на нашите телефони. В Машини.Бг предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви