Продавам машини с марката Einhell на ТОП цена от Mashini

54 лева
30.11.2022 129 ID 5580
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката Einhell на ТОП цени

Einhell е немска марка за електрически инструменти, градинска техника и строителна техника. Марката Einhell е кръстена на Ханс Енхел, който през 1964 г. открива бизнес за производство на градински инструменти. По-късно в асортимента се появиха разпределителни уреди и трансформатори. Днес компанията има повече от 30 дъщерни дружества. Продуктите се представят в 70 страни по света. Einhell предлага електрически инструменти за строителство, ремонт, производство. Продуктите се произвеждат предимно в азиатските страни. Целият процес се контролира стриктно от специалисти на фирмата. Марката Einhell произвежда широка гама от електрически инструменти, металорежещи машини и енергийно оборудване. Сега се произвежда третото поколение модели с актуализиран дизайн и подобрени качества.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка Ейнхел и предлагаме режещи машини, продукти за двор и градина, акумулаторни батерии и зарядни устройства, акумулаторни бормашини, зарядни и стартерни устройства, потопяеми помпи, инструменти и машини за рязане и кастрене, шлайфащи машини и много голям асортимент продукти с марката Einhell на ТОП цени .

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме от 1 до 3 години гаранция за машини с марка Einhell
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марката Einhell
• Разполагаме с резервни части за марката Einhell
• Поддържаме постоянни големи наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Einhell

Ако желаете да закупите машини с марка Einhell представени в онлайн магазина на компанията, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. Очакваме Ви! В Машини.Бг предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви