Продавам машини с марката COELBO на ТОП цена от Mashini

105 лева
30.11.2022 128 ID 5562
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката COELBO на ТОП цени

COELBO започва своята дейност през 1988 г. в Барселона (Испания). В самото начало на своя път COELBO веднага се концентрира върху разработването и производството на специални контролни и защитни устройства за водоснабдителни помпи. Преди пускането на устройството в серия, продуктът преминава продължителни тестове в реални условия, където претърпява много промени и подобрения в процеса на работа. Основната цел на компанията е разработването и производството на високопрецизни устройства за контрол и защита на водоснабдителни помпи. От година на година COELBO произвежда все повече и повече модели и модификации на контролери, някои от тях са защитени с международни патенти.
Към днешна дата COELBO произвежда три линии контролери:
• PRESSFLOW TECH - релейни контролери за електронно управление.
• SMART TECH - интелигентни контролери за електронно управление.
• HI TECH - високопрецизни контролери за честотно управление.

Машини БГ сме официален дилър на Коелбо в България и предлагаме аксесоари за водни помпи с марката COELBO на конкурентни цени .

Защо да изберете Mashini.bg:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка COELBO
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марката COELBO
• Доставяме части за марката COELBO
• Разполагаме с трайни наличности от продукти с марка COELBO

Ако желаете да закупите машини с марка COELBO, представени в онлайн магазина на компанията, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. Очакваме Ви! В Машини БГ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви